ΤΕΕ & ΤΜΕΔΕ στην 87η ΔΕΘ

Κάθε χρόνο στην ΔΕΘ «χτυπάει η καρδιά» της ελληνικής οικονομίας. Η 87η ΔΕΘ θα αποτελέσει για μία ακόμα χρονιά το σημείο αναφοράς για την Ελλάδα του επιχειρείν, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας.

Το ΤΜΕΔΕ δίνει το παρόν σε κοινό περίπτερο με το ΤΕΕ. Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Έκθεσης, το Περίπτερο 13,  έναντι του Πύργου του ΟΤΕ, οι Μηχανικοί αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για τον κλάδο, θα μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις παροχές που απολαμβάνουν τα μέλη του ΤΕΕ και του ΤΜΕΔΕ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, στο χώρο του περιπτέρου, θα προβάλλονται παρουσιάσεις και ενημερώσεις για εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες των δύο φορέων.

Στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν επίσης σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις σε μία σειρά ζητημάτων και θεματικών τομέων.

Στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση με θέμα: ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα, στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κος Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κος Μάξιμος Σενετάκης.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει παρουσίαση και ενημέρωση αναφορικά με την νέα εταιρεία ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions. Πρόκειται για το νέο καινοτόμο φορέα μικροχρηματοδοτήσεων του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), τον πρώτο θεσμικό φορέα αυτής της κατηγορίας, που αδειοδοτήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδας και  προσφέρει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες μικροχρηματοδοτήσεων, σε συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ και την Attica Bank.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκθετών ανά περίπτερο, καθώς και τις θεματικές ενότητες.