ΑΑΔΕ – ΤΕΕ: Ενημερωτικό video για τη χρήση της εφαρμογής timologio από τους μηχανικούς

Σειρά 15 εκπαιδευτικών video με συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων

Γ. Στασινός: στόχος να διευκολυνθεί η καθημερινότητά των μηχανικών  εκδίδοντας ηλεκτρονικά πλέον τα τιμολόγια

Γ. Πιτσιλής: ελπίζουμε η εφαρμογή αυτή να είναι χρήσιμη για τα μέλη Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ενημερωτικό βίντεο για τη χρήση της εφαρμογής, timologio από τους Μηχανικούς, δημιούργησε η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με το ΤΕΕ, στο πλαίσιο ενημερωτικής καμπάνιας συνολικά 15 εκπαιδευτικών video με συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων.

-«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ΑΑΔΕ και τον κύριο Πιτσιλή για τη συνεργασία που είχαμε,  προκειμένου να υπάρχει και εκπαίδευση στους συναδέλφους μηχανικούς για τη νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ timologio. Νομίζω ότι για πρώτη φορά καταφέραμε άριστη συνεργασία να προσπαθήσουμε να εκπαιδευτούν το σύνολο των μηχανικών ηλεκτρονικά ψηφιακά, έτσι ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους εκδίδοντας ηλεκτρονικά πλέον τα τιμολόγια» τονίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός στον χαιρετισμό του, στο βίντεο για τους μηχανικούς, ενώ ο κ Πιτσιλής σημειώνει ότι «ελπίζουμε η εφαρμογή αυτή να είναι χρήσιμη για τα μέλη Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος» και προαναγγέλλεται συνέχιση της συνεργασίας ΤΕΕ- ΑΑΔΕ και για άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην ανάρτηση 15 ενημερωτικών video για τη χρήση της εφαρμογής, timologio, προχώρησε, στο κανάλι της στο youtube, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σε αυτά τα video, στέλεχος της ΑΑΔΕ παρουσιάζει σε επαγγελματίες της αγοράς πως λειτουργεί η εφαρμογή timologio βήμα – βήμα και απαντά στα ερωτήματά τους, δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, μέσω της πλατφόρμας, myDATA.

Πρόκειται για λογιστές, εμπόρους, αρτοποιούς, γιατρούς, επιχειρηματίες της εστίασης, ηλεκτρολόγους, κλωστοϋφαντουργούς, μηχανικούς, ξενοδόχους, βιοτέχνες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, συμβούλους επιχειρήσεων.

Σε κάθε video, χαιρετίζει ο Πρόεδρος του φορέα, που εκπροσωπεί τον εκάστοτε κλάδο.

Θυμίζουμε ότι, στο πλαίσιο της εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων, η εφαρμογή timologio δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες να εκδίδουν ψηφιακά τα παραστατικά τους και να τα αποστέλλουν στους πελάτες τους.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, “Με γνώμονα πάντοτε την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς πολίτες και επιχειρήσεις, παρουσιάσαμε την εφαρμογή timologio, βήμα – βήμα, σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να εκδίδουν τα παραστατικά τους ψηφιακά, και να ενημερώνεται αυτόματα το myDATA. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα εκπαίδευσης των επιχειρήσεων και συνεργασίας με τους φορείς που τις εκπροσωπούν”.

Μπορείτε να δείτε όλα τα video, ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο για τους μηχανικούς εδώ: