Χαιρετισμός του κ. Μακέδου στη Βραδιά του Ερευνητή του ΕΜΠ

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ και της Attica Bank κ. Κωνσταντίνος Μακέδος κατά την Τελετή Έναρξης της διαδικτυακής εκδήλωσης «Η βραδιά του Ερευνητή»,  που διοργανώνει κάθε χρόνο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ο κ. Μακέδος κατά την έναρξη της εκδήλωσης τόνισε ότι: «Η χώρα μας έχοντας δοκιμαστεί την τελευταία δεκαετία σε έναν πολυσύνθετο και πολυεπίπεδο αγώνα ανασυγκρότησης και ανάκαμψης, αναζητά το δικό της σχέδιο, για να ανταποκριθεί στον διεθνή ανταγωνισμό με όρους βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και ισχυρής κοινωνικής συνοχής».

Για την συμμετοχή της Attica Bank, ως χορηγός στην εκδήλωση είπε:

«Η Βραδιά του Ερευνητή είναι οργανικά συνδεδεμένη με τη στρατηγική και την ενεργό πολιτική της Attica Bank, για την ανάπτυξη της καινοτομίας στηριγμένη στην έρευνα της τεχνολογίας με έμφαση στην τεχνογνωσία των μηχανικών».

Ο πρόεδρος συμπλήρωσε επίσης, ότι «η Attica Bank είναι χορηγός της Βραδιάς του Ερευνητή που διοργανώνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από την πρώτη στιγμή, εδώ και 7 χρόνια. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό» .

Ενώ, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Μακέδος ανέφερε, ότι «η συγκεκριμένη εκδήλωση, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που δημιουργεί το Ταμείο Ανάκαμψης , “φωτίζει” και κινητοποιεί όλους  για την κατανόηση της αξίας της έρευνας και της τεχνολογίας αλλά και της ενσωμάτωσής της, στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας» .

«Είμαστε όλοι ενωμένοι στον κοινό αυτό αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.