Πρώτη καταβολή του Πόρου 2,5%

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σήμερα, 10 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε η πρώτη καταβολή του πόρου 2,5% στους λογαριασμούς των δικαιούχων ΤΕ Μηχανικών.

Είναι μία μέρα σταθμός και ορόσημο για την Ομοσπονδία και τον κλάδο των ΤΕ Μηχανικών. Ειδικότερα για τους ΤΕ Μηχανικούς Δημοσίους υπαλλήλους, η θεσμοθέτηση και εφαρμογή της κράτησης του Πόρου 2,5‰ αποτελεί ηθική δικαίωση της προσφοράς και αναγνώριση του έργου που επιτελούν στις υπηρεσίες τους. Είναι ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα ενός πολύχρονου αγώνα που δόθηκε συλλογικά, με συνέπεια, υπομονή, επιμονή και αγωνιστική δράση, για την ισότιμη αντιμετώπισή μας από την Πολιτεία.

Η συνδρομή της Διοίκησης του ΤΜΕΔΕ ήταν καθοριστική και η συνεισφορά του Ταμείου πολύτιμη για να φτάσουμε στην πρώτη καταβολή. Τις επόμενες μέρες με νέα ανακοίνωση θα πληροφορηθείτε περισσότερα για τον Πόρο και τις διαδικασίες καταβολής του.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

η επιτυχία της θεσμοθέτησης και καταβολής του πόρου είναι σίγουρα καθοριστική και δίνει στην Ομοσπονδία μεγαλύτερη δυναμική, ώστε με τη δική σας ενεργή συμμετοχή, να συνεχίσουμε με νέα ορμή τη διεκδίκηση και επίλυση των χρόνιων εκκρεμοτήτων που απασχολούν τον κλάδο μας.