Συμμετοχή του Προέδρου του ΤΜΕΔΕ στο «The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2023»

O Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Μακέδος συμμετέχει στο «The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2023»,την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ. Ο κ. Μακέδος θα μιλήσει στο πάνελ «Brainstorm Finance: A New Era of Innovation» στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ψηφιακού μετασχηματισμού στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Το CEO Initiative είναι ένα φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες που έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων ως μέρος της κεντρικής εταιρικής τους στρατηγικής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Fortune στην Αμερική, μετά από μια ιστορική συνάντηση 100 CEOs με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019.

Οι επιχειρηματικοί και πολιτικοί ηγέτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια «πολυκρίση», στην οποία αλληλεπιδρούν οικονομικοί και μη οικονομικοί παράγοντες: Γεωπολιτική κρίση, κίνδυνος πολέμου, κλιματική καταστροφή, απειλή πιο επίμονων και σφοδρών μελλοντικών πανδημιών, τεχνολογική ανεργία, αύξηση ανισότητας εισοδήματος και πλούτου.

Το Fortune Greece CEO Initiative δεσμεύεται να πραγματευτεί αυτές τις προκλήσεις, φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι τους CEOs των επιχειρήσεων μαζί με εκπροσώπους της κυβέρνησης, θεσμικούς φορείς, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, και να αναδείξει με πράξεις και δράσεις το πώς μπορούν να τύχουν διαχείρισης όλα αυτά τα προβλήματα, με στόχο οι προκλήσεις να μετατραπούν σε ευκαιρίες για ανανέωση, ανάπτυξη, ισότητα, δημοκρατία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2023» θα βρείτε εδώ.