Ετήσια συνάντηση του European Association of Guarantee Institutions (AECM) στην Αθήνα

Το ΤΜΕΔΕ συμμετέχει στην ετήσια συνάντηση του AECM που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15-17 Ιουνίου 2023, με θέμα «Το ρυθμιστικό πλαίσιο των ΜΜΕ: Πόσο εξοικειωμένοι είμαστε με τη γραφειοκρατία».

To ΤΜΕΔΕ, όπως κάθε χρόνο θα δώσει ενεργά το παρόν και φέτος.

Ο AECM είναι ένας ισχυρός και καταξιωμένος Φορέας, που αποτελείται από 47 μέλη, από 31 διαφορετικές χώρες. Από την ίδρυσή του, το 1992, έχει παράσχει εγγυήσεις σε περισσότερες από 5,2 εκατομμύρια μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το ΤΜΕΔΕαπό το 2018 είναι πλήρες μέλος του «European Association of Guarantee Institutions» (AECM)Ως μέλος του, το ΤΜΕΔΕ έχει τη δυνατότητα ανταλλαγής των βέλτιστων πρακτικών σε διεθνές επίπεδο, πρόσβαση σε συνεχή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα του κλάδου, καθώς και σε εκθέσεις, μελέτες και στατιστικά στοιχεία.

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του AECM, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, θα απευθύνει χαιρετισμό στις 16/06 και ώρα 09:30. Την ίδια μέρα, ο Νομικός Σύμβουλος του ΤΜΕΔΕ για εξειδικευμένα θέματα και φορείς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δρ. Κωνσταντίνος Αδαμαντόπουλος θα συμμετέχει ως ομιλητής στη θεματική ενότητα «Ρυθμιστικό πλαίσιο: επίτευξη της σωστής ισορροπίας».

Περισσότερα για την ετήσια συνάντηση του AECM μπορείτε να βρείτε εδώ.