ΤΜΕΔΕ – 86η ΔΕΘ

Η 86η διοργάνωση της Δ.Ε.Θ. είναι  προ των πυλών, συγκεντρώνοντας για ακόμη μία χρονιά τα βλέμματα από το επιχειρηματικό, συνεδριακό, αναπτυξιακό και πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Ταυτόχρονα αποτελεί πόλο εξωστρέφειας και διεθνούς ακτινοβολίας για την πόλη μας καθώς και τη Β. Ελλάδα συνολικά.

Το σημείο αναφοράς αυτών των ημερών και φέτος για τον τεχνικό κόσμο, θα αποτελέσει το περίπτερο το οποίο θα συστεγάσει το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το ΤΕΕ και το ΤΜΕΔΕ, σε στεγασμένο χώρο μπροστά από το Περίπτερο 13 και έναντι του Πύργου του ΟΤΕ.

Καθ` όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, θα βρίσκονται στο περίπτερο στελέχη του Τμήματος και του Ταμείου τα οποία θα υποδέχονται τους επισκέπτες μηχανικούς και μη, καθώς και συνάδελφοι από τα όργανα διοίκησης και τις μόνιμες επιτροπές , τα οποία θα ενημερώνουν για τις διαρκείς δράσεις, εκδηλώσεις και ενέργειες του ΤΕΕ και του ΤΜΕΔΕ.

Στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν επίσης σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις σε μία σειρά ζητημάτων και θεματικών τομέων.

Το Thessaloniki Helexpo Forum θα φιλοξενήσει για 3η συνεχή χρονιά την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου, θίγοντας όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν αναδειχτεί μέσα αλλά και μετά την πανδημία, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ». Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο. Απαιτείται προ-εγγραφή ανα θεματική ενότητα.

https://www.thessalonikihelexpoforum.gr/

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ (https://thessalonikifair.gr/el) μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκθετών ανά περίπτερο, καθώς και τις θεματικές ενότητες.

Επίσης την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 το ΤΕΕ/ΤΚΜ  διοργανώνει στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός εκδήλωση με θέμα “Χρηματοδοτικά εργαλεία για Μηχανικούς στη νέα προγραμματική περίοδο 2021 -2027”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι Μηχανικοί, ως μέρος του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας της Κεντρικής Μακεδονίας, και ευρύτερα της Βορείου Ελλάδος, για τα νέα  προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 (ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης, Επενδυτικός Νόμος, ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, κ.λ.π.).