Συνάντηση του προέδρου του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνου Μακέδου με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανό Μπλέτσα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανό Μπλέτσα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής πρόκειται να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνος Μακέδος, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στις 8μ.μ., στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στην οδό Π. Σούλου 11, στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ πρόκειται να ενημερώσει τον κ. Μπλέτσα, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην εγγυοδοσία και  πιστοδοσία, ενώ θα καταγράψει τυχόν προβλήματα που προκύπτουν τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ θα ενημερώσει σχετικά με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά την ενεργό συμμετοχή του Ταμείου στον Πανευρωπαϊκό Φορέα Εγγυοδοσίας (AECM), την αναβάθμιση του θεσμικού του ρόλου στην Attica Bank, το ασφαλιστικό των Μηχανικών, αλλά και ζητήματα που αφορούν στις προοπτικές ενίσχυσης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των Ελλήνων επιστημόνων.